Skip to content Skip to footer

Moderniseer uw serverinfrastructuur voor snelheid en beveiliging

Gepubliceerd door: Fastly

Elk bedrijf is nu een digitaal bedrijf, ongeacht de industrie. Om de zakelijke belofte waar te maken, moeten IANDO -leiders zich concentreren op platforms en praktijken die werknemers in staat stellen en klanten verrukken. De snelheid van infrastructuurdiensten en efficiƫntie zijn slechts twee van de onderliggende kritische mogelijkheden voor succes. Naarmate bedrijven evolueren, moeten ze in toenemende mate vertrouwen op infrastructuurautomatisering om dergelijke mogelijkheden te leveren die nodig zijn.
Tegelijkertijd schalen de handmatige benaderingen van het beheren van beveiligingsbedreigingen niet, omdat bedrijven het risico lopen de beveiligingsaanvallen te vergroten. Met toenemende aanvalsoppervlakken moeten bedrijven streven naar geautomatiseerde manieren om elke fase van de levenscyclus van de infrastructuurbeveiliging te beheren.
Dell Technologies heeft Forrester Consulting opdracht gegeven om te bepalen wat upgrades voor infrastructuur stimuleren. Forrester voerde een online enquĆŖte uit met 613 IT -professionals op managerniveau en hoger in bedrijfsorganisaties in Noord -Amerika, Europa en AziĆ« om dit onderwerp te verkennen.
Meer informatie over Dell Technologies Solutions aangedreven door IntelĀ®.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fastly contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fastly websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieƫn:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eGuide Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Fastly