Skip to content Skip to footer

Ontsnap aan het ransomware doolhof

Gepubliceerd door: New Signature

Ransomware is een steeds evoluerende vorm van malware die is ontworpen om bedrijfskritische gegevens te stelen en deze vervolgens te verkopen of bestanden op een apparaat te coderen, die bestanden en de systemen die op hen vertrouwen onbruikbaar zijn, coderen. Malicious Actors eisen vervolgens losgeld in ruil voor decodering.
Ransomware-aanvallen nemen jaar na jaar dramatisch toe in aantal en frequentie, met een hoge impact, headline-making incidenten die continu groeien in volume en reikwijdte.
Leer hoe u uw beveiliging kunt versterken met een uitgebreide eindpuntbeveiligingsoplossing die reageert op de nieuwste bedreigingen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord New Signature contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. New Signature websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van New Signature