Skip to content Skip to footer

Uw multi-cloud-omgeving architecteren

Gepubliceerd door: LogRhythm

Bedrijven ontwikkelen nieuwe software en moderniseren van bestaande applicaties ter ondersteuning van hun digitale transformatie -initiatieven. Door een cloudomgeving te architecteren die de vijf belangrijke architecturale principes hieronder ondersteunt, kunt u een multi-cloud-omgeving bouwen die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf, vandaag en morgen.

Bouw flexibiliteit op: verhoog de bedrijfsflexibiliteit door elke applicatie te laten worden ingezet in de cloud die het beste aan zijn vereisten voldoet.
Evolueer zonder boete: lagere kosten door de mogelijkheid te ondersteunen om applicaties tussen omgevingen te verplaatsen zonder refactoring.
Zoek op operationele eenvoud: verminder de complexiteit en verbetert de beveiliging met behulp van een uniform bedrijfsmodel.
Optimaliseer de middelen volledig: minimaliseer leercurves door een hoge niveaus van vaardigheidshefboom te bieden voor zowel ontwikkelaars als IT -operators.
Maximaliseer automatiseringsinvesteringen: ondersteun de mogelijkheid om automatisering op te schalen in de volledige reikwijdte van de bewerkingen.

De unieke architecturale aanpak van VMware biedt een uniforme manier om zowel traditionele als moderne applicaties op elke cloud te bouwen, uit te voeren en te beheren. Werken met VMware kunnen organisaties de keuze en flexibiliteit vergroten, de tijd versnellen om de kosten van het bedienen van hun multi-cloud-omgeving te waarderen en te verlagen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord LogRhythm contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. LogRhythm websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van LogRhythm