Skip to content Skip to footer

Onder het oppervlak van digitale transformatie

Gepubliceerd door: Persado

Digitale technologie heeft de marktdynamiek veranderd. Klanten verwachten geweldige ervaringen en digitale transformatie is de sleutel tot het leveren van deze snel evoluerende klantverwachtingen. Om te concurreren met de behendigheid en CX -uitmuntendheid die vereist is in de leeftijd van de klant, moet uw bedrijf digitaal zijn.
Leer in dit Forrester-rapport meer over de rol van het moderniseren van bedrijfstoepassingen, met name Record Systems (SOR) in digitale transformatie en ontdek waarom klanten niet langer genoegen nemen met de traditionele consumenten-business-relatie.
Ontdek hoe digitale bedrijven technologie gebruiken om klanten te winnen, te bedienen en te behouden door:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Persado contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Persado websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Persado