Skip to content Skip to footer

Een gids voor het implementeren van een beveiligd SAP -systeem met Fortinet

Gepubliceerd door: Fortinet

Met de snel veranderende marktomstandigheden en het economische klimaat van vandaag, gebruiken organisaties enterprise -applicatiesoftware om hun zakelijke functies met een geïntegreerd systeem te beheren. Een Integrated Enterprise Resource Planning (ERP) -systeem verbetert de besluitvorming en integreert informatie van klanten, toeleveringsketens en leveranciers om concurrerende inzichten te verkrijgen.
In dit artikel presenteren we best practices en aanbevelingen voor het implementeren van een beveiligde SAP-omgeving, waaronder SAP S/4HANA, een toekomstklaar systeem met ingebouwde intelligente technologieën, waaronder AI, ML en geavanceerde analyses. We benadrukken de meest voorkomende aanvalsvectoren op SAP en hoe Fortinet's portfolio die vectoren kan aanpakken door een preventieve en detecterende rol te spelen in SAP -omgevingen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fortinet contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fortinet websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Fortinet