Skip to content Skip to footer

Best practices voor databaseconsolidatie

Gepubliceerd door: Box

Informatietechnologie (IT) organisaties staan ​​onder druk om kosten te beheren, de behendigheid te vergroten, de beschikbaarheid te waarborgen, beveiligingsrisico's te verminderen en het juiste niveau van systeemprestaties te leveren om te voldoen aan bedrijfsdoelstellingen. Consolidatie van databases en andere systemen is naar voren gekomen als een gemeenschappelijke strategie die door IT -organisaties wordt gebruikt om deze doelstellingen te bereiken.
Dit artikel schetst best practices voor consolidatie van Oracle -databases, zoals Oracle Cloud@klant aangedreven door Intel® en Oracle Gen 2 Exadata Cloud bij klant aangedreven door 2e generatie Intel® Xeon® Scalable Processors en Intel® Optane ™ personeelsgeheugen, om de te bereiken Primaire bedrijfsdoelstellingen van het beheren van kosten, het verbeteren van de beheersbaarheid van databases, het waarborgen van beschikbaarheid, het verbeteren van de beveiliging en het leveren van het juiste prestatieniveau voor bedrijfsprocessen die afhankelijk zijn van Oracle -databases.
Hoewel veel van de aanbevelingen in dit document op elk platform kunnen worden toegepast, zal speciale aandacht worden besteed aan de Oracle Exadata-databasemachine en hoe deze op deze zakelijke doelstellingen en in de cloud wordt geleverd.
Aangedreven door Intel®.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 42 pagina's

Meer bronnen van Box