Skip to content Skip to footer

Wat IT -leiders moeten weten bij het kopen voor een technologische vernieuwing - datacenter hybride, private cloud -editie

Gepubliceerd door: Immersive Labs

Dit document helpt u bij het identificeren van use -cases die passen bij de plannen van uw organisatie, omdat u een hybride cloudoplossing beschouwt die consistente infrastructuur en consistente bewerkingen levert, evenals een cloud -bedieningsmodel voor nieuwe en traditionele workloads waar u ze implementeert. Als gevolg hiervan worden zowel VM- als containerwerklast behandeld als eersteklas burgers. Het identificeren van uw behoeften - zowel huidige als toekomstige use -cases - zal u helpen de private en openbare cloudmogelijkheden en de hybride cloudbewerkingen die u nodig heeft om al uw werklasttypen en implementatielocaties te bedienen beter te evalueren.

Download het e -boek om uw behoeften te identificeren terwijl u overstap naar een cloud -bedieningsmodel voor geautomatiseerde en geoptimaliseerde levering van al uw IT -services die elke applicatie op elke cloud ondersteunen.

• Consistent-Standaardiseer infrastructuurdiensten onafhankelijk van de locatie, met de optie om unieke cloud-native services te gebruiken

• Geautomatiseerd-Schakel on-demand servicelevering inschakelen in de huidige infrastructuur en nieuwe openbare cloudomgevingen.

VMware Cloud is het alomtegenwoordige multi-cloud platform dat consistente infrastructuur en uitgebreide bewerkingen levert en een cloud-operationeel model mogelijk maakt voor nieuwe en traditionele werklast waar ze worden geïmplementeerd.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Immersive Labs contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Immersive Labs websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van Immersive Labs