Skip to content Skip to footer

CIO -prioriteiten: bedrijven dwingen om te evolueren

Gepubliceerd door: Citrix

Het is nu duidelijk dat de krachten die aandringen op bedrijven om technologie tot modernisering te omarmen, niet te stoppen zijn. We zijn getuige van deze transformationele krachten in bijna elk facet van de economie terwijl software de wereld blijft transformeren. Elke organisatie wordt uitgedaagd met de taak om zich te onderscheiden door de digitale ervaringen die zij zowel hun klanten als hun werknemers bieden. Als onderdeel van het werk van VMware met technologische besluitvormers wereldwijd, hebben we met leiders en experts gesproken van meer dan 1.200 organisaties over hun doelen, uitdagingen en successen. Door dit onderzoek is een duidelijk beeld van de marktprioriteiten in opkomst, waaronder hoe organisaties bouwen voor de toekomst, en de grote uitdagingen die ze onderweg ervaren en overwinnen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Citrix contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Citrix websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Citrix