Skip to content Skip to footer

Breng klantervaringen van wereldklasse mee en breng Microsoft-teams in

Gepubliceerd door: Sauce Labs

Microsoft 365 is een belangrijk platform voor de productiviteit van werknemers voor organisaties overal. Die organisaties kunnen rekenen op een wijdverbreide acceptatie van gevestigde apps zoals Word, Outlook en Excel. Velen willen ook hun investering maximaliseren door gebruik te stimuleren in andere diensten opgenomen in hun abonnement, zoals Microsoft -teams.
Remote en hybride werk is ook de norm geworden. Teams zagen hierdoor een verhoogde adoptie, met miljoenen nu dagelijks het platform gebruiken. Gedispergeerde werknemers gebruiken de messaging- en videoconferentiemogelijkheden om samen te werken, waardoor ze verbonden blijven ondanks dat ze zich niet op dezelfde fysieke locatie bevinden.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sauce Labs contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sauce Labs websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Sauce Labs