Skip to content Skip to footer

Penetratietests voor dummies

Gepubliceerd door: Cloudflare

Target, test, analyseer en rapporteren over beveiligingskwetsbaarheden met pen-testen
Pentesting is noodzakelijk voor bedrijven die de beveiligingskwetsbaarheden van hackers willen richten, testen, analyseren en patchen van hackers die proberen in te breken en de gegevens van hun organisatie in gevaar te brengen. Er is een persoon met hackvaardigheden voor nodig om te zoeken naar de zwakke punten die een organisatie vatbaar maken voor hacking.
Pen-testen voor dummies wil IT-enthousiastelingen op verschillende niveaus uitrusten met de basiskennis van pentesting. Het is het go-to-boek voor degenen die wat IT-ervaring hebben, maar meer begrip wensen over hoe je intelligentie op een doelwit kunt verzamelen, de stappen leert om een ​​test in kaart te brengen en best practices te ontdekken voor het analyseren, oplossen en rapporteren van kwetsbaarheden.
Maak je klaar om intelligentie te verzamelen, de stappen te ontdekken voor het in kaart brengen van tests en het analyseren en rapporteren van resultaten!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Cloudflare contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Cloudflare websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 347 pagina's

Meer bronnen van Cloudflare