Skip to content Skip to footer

De definitieve gids voor cybersecurity -e -mailcybersecurity

Gepubliceerd door: ContraForce

E -mail is uw meest essentiƫle zakelijke tool - en de beste malware -leveringsvector van vandaag. Dit vitale communicatiekanaal is vruchtbare grond geworden voor de meest schadelijke cyberdreigingen van vandaag en allerlei fraude. Omdat e -mailbedreigingen inherent zich richten op mensen, richt een effectief cybersecurity -programma zich eerst op mensen. De 2022-editie van onze definitieve gids voor e-mailbeveiligingsstrategie biedt een gedetailleerde blik op de nieuwste e-mailbedreigingen en hoe u deze kunt beheren met een op mensen gerichte aanpak.
In onze definitieve gids voor e -mailbeveiligingsstrategie leert u:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ContraForce contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ContraForce websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Tech-Brief Lengte: 25 pagina's

Meer bronnen van ContraForce