Skip to content Skip to footer

Compromisbeoordelingse gebruiksgevallen

Gepubliceerd door: NetSuite

Met cyberaanvallen die zowel in kwantiteit als verfijning toenemen, hoe kan een organisatie met zekerheid weten of zijn verdedigingen zijn aangetast? Zo ja, hoe gemakkelijk kan de aard en omvang van de inbreuk worden geïdentificeerd? Hoe snel kan het worden gedetecteerd en herstellen?
Een compromisbeoordeling (CA) betrokkenheid van BlackBerry® SecurityServices kan deze onzekerheid verlichten door klanten een uitgebreide analyse van hun blootstelling aan cyberrisico's te bieden. Door kunstmatige intelligentie (AI) te integreren in hun tools en processen, produceren BlackBerry CA -consultants snel voorlopige resultaten. Ransomware en geavanceerde persistente bedreigingen (APT's) worden vaak binnen enkele uren gedetecteerd en vervat.
BlackBerry CA-consultants gebruiken een in het veld bewezen methodologie voor het identificeren van milieurisico's, veiligheidsincidenten en zowel historische als doorlopende dreigingsacteur
activiteit. Focusgebieden zijn onder meer:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NetSuite contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NetSuite websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van NetSuite