Skip to content Skip to footer

Een nieuwe standaard instellen voor ESG: stappen om de strategie en impact te maximaliseren

Gepubliceerd door: ServiceNow

Milieu, sociaal en governance (ESG) is een enorme kans voor uw organisatie om het vertrouwen van belanghebbenden op te bouwen, in overeenstemming met waarden te werken en langdurige welvaart te bereiken. Elke industrie zal ten goede worden verstoord. Het ontwikkelen van een ESG -strategie met maximale impact is natuurlijk geen gemakkelijke taak. Tegenwoordig zegt 63% van de leiders dat ESG een prioriteit is voor hun bestuur en C-suite, waarbij toezichthouders en klanten verwachten dat bedrijven met transparantie opereren en hun steentje bijdragen aan het bouwen van een betere wereld. Met toonaangevende organisaties die de voordelen van ESG al plukken, hoe kunt u een impactvolle, winnende ESG -strategie leveren? Een belangrijk punt om in gedachten te houden is dat digitale innovatie van vitaal belang is om ESG -doelen te bereiken. Hoewel geen enkele organisatie elke ESG -bezorgdheid onmiddellijk kan aanpakken, lees dit e -boek om te leren welke problemen u moet overwegen bij het maken van uw ESG -strategie, inclusief:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow