Skip to content Skip to footer

ProofPoint Managed Services voor e -mailbeveiliging

Gepubliceerd door: Splunk UK

Het juiste personeel vinden om e -mailbeveiliging te beheren is niet eenvoudig. Nieuwe werknemers naar volledige productiviteit verhogen, kan maanden duren. Maar het vinden van goede, bekwame mensen voor uw cybersecurity -personeel is slechts een deel van de uitdaging - het kan even moeilijk zijn om ze te behouden. En wanneer ze vertrekken, kunnen uw activiteiten worden getroffen met onverwachte verstoringen die een blijvend en aanzienlijk risico voor de organisatie kunnen vormen. Proofpoint kan helpen. Onze beheerde services voor e -mailbeveiliging bieden u een divers personeel van zeer bekwame experts om aan uw e -mailbeveiligingsbehoeften te voldoen.
Download nu voor meer informatie over de belangrijkste voordelen:
Ontvang de best-of-red services voor de best-of-red e-mailbeveiliging.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Splunk UK contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Splunk UK websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van Splunk UK