Skip to content Skip to footer

Watersector: het aanpakken van IT-Security Fundamentals

Gepubliceerd door: Pure Storage

Water- en afvalwaterfaciliteiten worden geconfronteerd met een cruciale tijd in hun reis naar modernisering, omdat digitale transformatie een risico -verschuiving veroorzaakt. Cybersecurity is een groeiende bezorgdheid, niet alleen in de watersector, maar in alle industrieën. Het oplossen van een kwestie van deze omvang zal een gemeenschaps- en partnerschapsbenadering volgen om waterfaciliteiten te helpen een cultuur van cybersecurity te creëren die omvat het aanpakken van fundamentals, het beoordelen van risico's, het openlijk delen van dreigingsinformatie, het beheren van kwetsbaarheden, het monitoren van netwerken en het beveiligen van supply chains.
In deze whitepaper beschouwen we de 15 fundamentele beveiligingscontroles zoals gepubliceerd door de Waterisac (het International Security Sharing Network gecreëerd door en voor de water- en afvalwatersector).

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Pure Storage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Pure Storage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Pure Storage