Skip to content Skip to footer

Een hybride visie voor het nieuwe tijdperk van digitale transformatie

Gepubliceerd door: Dell Technologi

Als u aan uw digitale transformatiereis begint met Cloud als een integraal onderdeel, is de beste tijd om uw cloud vision te evalueren nu.
Cloud Technologies is voorop geweest voor organisaties die hun bedrijf dramatisch proberen te transformeren. Hybrid Cloud is het vooraanstaande werkmodel geworden, ondernemingen vertonen substantiƫle hybride acceptatieplannen voor de komende vijf jaar. De belangrijkste vraag is waar te plaatsen welke werklast?
In deze whitepaper zal Fujitsu hun uitgebreide ervaring en expertise als hybride en cloudprovider op wereldwijde schaal gebruiken om waardevolle inzichten en begeleiding te bieden. Zij zullen u helpen om de verschillende beschikbare opties te overwegen en om de juiste balans tussen cloudgebaseerde services en legacy-applicaties te vinden.
Download nu om de partnerschappen, op maat gemaakte oplossingen en tips te verkennen om het beste cloud-acceptatieplan voor u te integreren!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Dell Technologi contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Dell Technologi websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Dell Technologi