Skip to content Skip to footer

Application Levering Infrastructure als een integraal element van bedrijfscontinuïteit en werkzaam werk op afstand

Gepubliceerd door: NetSuite

Bedrijfscontinuïteit is een eeuwige zorg, en de meeste organisaties geloven dat ze een plan hebben dat hen zal helpen navigeren door de crises en onverwachte gebeurtenissen die de normale bedrijfsactiviteiten ernstig kunnen ontsporen. Om ervoor te zorgen dat een strategie voor bedrijfscontinuïteit de ongelukkige verrassingen van de echte wereld kan overleven, moeten organisaties zorgvuldig onderzoeken of ze de infrastructuur voor het leveren van applicaties hebben die voldoet aan de belangrijkste doelstellingen voor een uitgebreide planning van bedrijfscontinuïteit.
Deze whitepaper bespreekt die doelstellingen en legt uit hoe en waarom de infrastructuur van applicaties levering een integrale rol speelt in een haalbaar plan voor bedrijfsveerkracht en continuïteit.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NetSuite contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NetSuite websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van NetSuite