Skip to content Skip to footer

Zes toptrends en voorspellingen voor gegevens, analyses en AI in 2021

Gepubliceerd door: Citri

Hoewel het doen van voorspellingen over de toekomst moeilijk is, zelfs onder de beste omstandigheden, is het nooit belangrijker geweest voor bedrijfsleiders om zich te concentreren, prioriteren en te handelen om de technologische curve voor te blijven - en de concurrentie.
De strategieën die u hebt gebruikt om te innoveren en uw bedrijf in het verleden te laten groeien, zijn niet dezelfde die u vandaag gebruikt. Heroverweging van hoe u gegevens gebruikt om te reageren en proactief aan te passen aan wijziging, is van cruciaal belang voor uw bedrijfsresultaten.
In dit e -boek zul je leren:
Download nu om de zes voorspellingen van Thoughtspot te ontdekken voor wat te verwachten van gegevens, analyses en AI in 2021!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Citri contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Citri websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Citri