Skip to content Skip to footer

Zes stappen van geïntegreerde naar enterprise -planning

Gepubliceerd door: Workday Netherlands

Bedrijven streven al tientallen jaren om supply chain -planningsprocessen te integreren met die van andere functies in het hele bedrijf, met behulp van systemen zoals verkoop- en operationele planning (SANDOP) en Integrated Business Planning (IBP). Toch zijn deze tekort gebracht aan het enige echt geïntegreerde bedrijfsplan dat veel bedrijven proberen te ontwikkelen en te leveren. De afhankelijkheid van verouderde technologie en ongelijksoortige systemen vereist dagen om vragen te beantwoorden, waardoor organisaties geen effectieve beslissingen nemen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workday Netherlands contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workday Netherlands websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van Workday Netherlands