Skip to content Skip to footer

De manier transformeren van de manier waarop bedrijven technologie consumeren

Gepubliceerd door: Citrix

Technologie is nog nooit eenvoudiger te betalen, beheren en ondersteunen.
De manier waarop producten en diensten worden geconsumeerd, verandert snel, en er is een enorme verschuiving van het bezitten van dingen naar het betalen van een vaste maandelijkse vergoeding voor het gebruik van wat u nodig hebt. Dit
overspant alles, van de auto's die u naar de media rijdt waar u van geniet - en nu de technologie waarop uw bedrijf vertrouwt.
Zoals de naam al doet vermoeden, geeft PC As een service (PCAAS) van Dell Technologies u toegang tot de nieuwste op Intel gebaseerde hardware-, software-, levenscyclusbeheer- en financieringsdiensten.
Als uw bedrijf meer dan 300 apparaten uitvoert, krijgt u een dienstenbeheermanager toegewezen om voor de hele pc -levenscyclus te zorgen - van planning en implementatie tot ondersteuning en activa -herstel.
Meer informatie over Dell Technologies Solutions aangedreven door Intel VPRO® -platform.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Citrix contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Citrix websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Citrix