Skip to content Skip to footer

Microsoft -teams en telefonie

Gepubliceerd door: Aruba

Het benutten van het bellen van diensten van een UCAAS -provider, geïntegreerd met Microsoft -teams, biedt organisaties de beste mogelijkheid om de telecomkosten te minimaliseren en tegelijkertijd geavanceerde beltekens en hogere betrouwbaarheidsniveaus te leveren. Bijna 88% van degenen die Microsoft -teams gebruiken voor berichten en vergaderingen, met een afzonderlijke UCAAS -provider voor het bellen, is van plan om die bellende diensten te behouden.
Degenen die verantwoordelijk zijn voor Microsoft -teams Planning en -activiteiten moeten de voordelen van de integratie van UCAAS met hun team -app evalueren. Als alternatief kunnen organisaties een hybride omgeving implementeren die gebruikmaken van geïntegreerde UCAAS -provider -mogelijkheden in teams, evenals directe routing van hun UCAAS -provider om degenen die alleen de team -app gebruiken te ondersteunen voor bellen.
Gebaseerd op de gegevens van Metrigy verzameld van 396 eindgebruikersorganisaties in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië, vonden we:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Aruba contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Aruba websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Aruba