Skip to content Skip to footer

Haal het meeste uit uw bestaande tech -stapel

Gepubliceerd door: ServiceNow

Het maakt niet uit welk doel je probeert te bereiken met behulp van technologie, je zult alleen maar slagen als je mensen het meeste uit de tools kunnen halen die je hen geeft als ze samenwerken om deze zakelijke doelen te bereiken.
Tegenwoordig combineert samenwerking veel elementen. Het gaat erom uw werknemers samen te brengen, zodat ze kunnen communiceren en bestanden gemakkelijk kunnen delen. Het gaat erom een ​​centrale kennisrepository te maken, zodat teams snel kunnen vinden wat ze nodig hebben, in plaats van door e -mailinboxen te trawelen.
En het gaat over een ander echt belangrijk ding: de samenwerkingshub als een integratielaag waarbij de belangrijkste werktools en software van al uw werknemers samenkomen op één plek, waar het werk wordt gedaan.
Dat is waar deze gids om draait: de kracht van een nieuwe laag in de technologische stapel die mensen, gegevens en applicaties samenbrengt.
Download nu om te leren hoe uw IT -team zijn tools kan integreren met Slack!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow