Skip to content Skip to footer

CISO -strategieën voor proactieve dreigingspreventie

Gepubliceerd door: BlackBerry

Beveiligingsleiders staan ​​onder enorme druk om hun organisaties te beschermen tegen cyberaanvallen. Maar het evoluerende landschap van de dreigingen en toenemende verfijning van malware en ransomware, maken een react-and-remediate strategie gevaarlijk.
BlackBerry en Cyber ​​Security Hub gecombineerd om te onderzoeken waarom cisos en hun teams niet langer alleen kunnen reageren op cyberdreigingen, maar moeten voorkomen dat ze zich in de eerste plaats voordoen. Ons rapport bevat belangrijke inzichten over:
Dit is het moment om van verouderde legacy-antivirussoftware te verschuiven naar oplossingen van de volgende generatie die aanvallen voorkomen voordat ze plaatsvinden.
Download nu voor meer informatie over beheerde XDR -oplossingen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord BlackBerry contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. BlackBerry websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van BlackBerry