Skip to content Skip to footer

De CIO's Guide to Transformation met AppExchange

Gepubliceerd door: Salesforce

Een groot deel van de rol van een CIO is 'het lichten aan te houden'. Ze zijn verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat systemen werken, dat de nieuwste updates zijn geïnstalleerd en aan de naleving en de beveiligingsvoorschriften worden voldaan.
AppExchange geeft CIO's de tools die ze nodig hebben om voort te bouwen op de basis van hun Salesforce -platform en de waarde ervan uit te breiden. Met behulp van AppExchange -apps kan CIO's de tijd verminderen die ze nodig hebben om het omgaan met routinematig systeemonderhoud te besteden en nieuwe en innovatieve bronnen te ontdekken om mee te spelen.
In deze gids zullen we enkele van de belangrijkste gebieden markeren die AppExchange CIO's kan helpen om transformatie te stimuleren voor:
Download deze gids om te leren 5 manieren waarop Salesforce AppExchange uw bedrijf kan versnellen!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Salesforce contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Salesforce websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eGuide Lengte: 25 pagina's

Meer bronnen van Salesforce