Skip to content Skip to footer

7 manieren om overal te werken

Gepubliceerd door: Cloudflare

Breng beveiliging en snelheid naar het kantoor van de toekomst

Na een enorme wereldwijde instroom van externe werkzaamheden zijn IT -teams gedwongen nieuwe manieren te vinden om werknemers te verbinden met hun werkplek -apps. Uit een recente studie van Forrester Consulting in opdracht van CloudFlare bleek dat 52% van de onderzochte beveiligingsleiders op afstand werd geïdentificeerd als een van de beste factoren die in 2020 van invloed zijn op hun IT -beveiligingsprogramma's.

Nu overwegen werkgevers hoe ze werknemers terug naar het kantoor zullen brengen. Voor de meesten zal er een nieuw normaal zijn, waarbij een deel van de werknemers terugkeert naar kantoren en de rest vanuit huis blijft werken.

Download de e-book 7 manieren om overal te werken om best practices te ontdekken voor veilige en snelle connectiviteit in dit nieuwe, hybride landschap.

U vindt praktische tips en begeleiding op:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Cloudflare contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Cloudflare websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Cloudflare