Skip to content Skip to footer

Gartner® Hype Cycle ™ voor netwerkbeveiliging, 2021

Gepubliceerd door: Diligent

Naarmate cloudversnelling en veranderende netwerkgrenzen meer complexiteit creëren, kunnen cyberaanvallen leiden tot gegevensverlies, kritische downtime en merkschade. Innovatieve nieuwe benaderingen van netwerkbeveiliging zijn nodig. Het is belangrijk om te begrijpen welke benaderingen meestal een hype zijn en welke hoop bieden.
De Gartner HYPE-cyclus voor Network Security 2021-rapport belicht belangrijke technologieën, inclusief op identiteit gebaseerde segmentatie, om te helpen bij het ontwikkelen van netwerkbeveiligingsstrategieën en het stimuleren van beslissingen over technologie-investeringen.
Download het rapport waarvan we geloven dat u leert:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Diligent contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Diligent websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 60 pagina's

Meer bronnen van Diligent