Skip to content Skip to footer

De definitieve gids voor SharePoint -migratieplanning

Gepubliceerd door: Informatica

Als ik iets heb geleerd in meer dan tien jaar werken met SharePoint, is het dat migratie meer is dan het verplaatsen van bits tussen servers. Toen ik in 2006 bij Microsoft kwam, kreeg mijn organisatie de taak om een ​​gehoste versie van het SharePoint -platform te maken (nu onderdeel van Office 365), maar we waren ook verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van SharePoint -implementaties intern bij het bedrijf, inclusief migraties.
We begonnen te begrijpen dat het belangrijkste deel van elke migratie de voorbereiding is - het opruimen van uw inhoud, informatiearchitectuur en verandermanagementprocessen voordat u begint met iets te migreren, en niet alleen zal uw migratie soepeler gaan, maar u zult een gezonder Systeem in de toekomst, wat zowel risico- als ondersteunings- en onderhoudskosten drastisch zal verlagen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Informatica contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Informatica websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Informatica