Skip to content Skip to footer

Eindpunten beveiligen te midden van nieuwe bedreigingen

Gepubliceerd door: Sage Partner - Datel

Werknemers de flexibiliteit geven om volledig productief te zijn en tegelijkertijd op afstand te werken, maakt het van cruciaal belang dat bedrijven eindpuntbeveiligingsmaatregelen hebben om het groeiende landschap van de dreiging te voorkomen, te detecteren en te reageren, terwijl werknemers de flexibiliteit op afstand kunnen werken.
Terwijl IT-leiders de horizon scannen op het einde van de Covid-19-pandemie, zijn velen van plan een nieuw normaal te zijn met een veel hoger aantal externe werknemers dan ooit tevoren. Hoewel veel bedrijven en hun werknemers baat zullen hebben bij een hogere productiviteit en een meer flexibele werkstijl, moet een prijs worden betaald in termen van bescherming. De piek in extern werk als gevolg van COVID-19 heeft het verdedigen van eindpunten moeilijker gemaakt-84% van IT-leiders zegt dat het beschermen van een externe personeelsbestand moeilijker is. Een waarschijnlijke verklaring is de toename van 148% in ransomware -aanvallen op wereldwijde organisaties te midden van de pandemische uitbraak. Wat dit een ontnuchterende statistiek maakt, is dat thuiskantoormedewerkers vertrouwen op e -mail als hun primaire manier van zakelijke communicatie, wat heeft geleid tot een toename van 350% in phishing -aanvallen.
De plotselinge verschuiving naar externe werkzaamheden vindt plaats tegen een achtergrond van veel verontrustende zorgen over cyberbeveiliging, die de expertise van cyberbeveiligingsprofessionals belasten.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage Partner - Datel contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage Partner - Datel websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van Sage Partner - Datel