Skip to content Skip to footer

Dell EMC Cloud Disaster Recovery

Gepubliceerd door: Pure Storag

Eenvoudig, kosteneffectief rampenherstel naar de cloud.
Cloud DR biedt enorme efficiĆ«ntie door eenvoud, sneller herstel en lagere kosten, in termen van prestaties, infrastructuur en administratieve overhead. Het benutten van de cloud als een implementatiekeuze kan een betere waarde bieden dan traditionele methoden en biedt een vereenvoudigde, volledig georkestreerde DR -oplossing voor organisaties van elke maten. Met Dell Technologies kunt u uw datacenter transformeren om een ā€‹ā€‹grotere operationele efficiĆ«ntie, veerkracht en schaalbaarheid mogelijk te maken. Of u nu cloud computing nu of in de nabije toekomst wilt benutten, Dell Technologies kan u helpen uw omgeving voor de toekomst te transformeren, waardoor de technische basis voor het datacenter wordt gelegd en tegelijkertijd uw cloud -gegevensbescherming te moderniseren.
Meer informatie over Dell Technologies Solutions aangedreven door IntelĀ®.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Pure Storag contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Pure Storag websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van Pure Storag