Skip to content Skip to footer

Zilveren voeringen: licenties in de cloud

Gepubliceerd door: ESET

Als je de term 'cloud licenties' hoort, waar denk je dan van? Deze eenvoudige term klinkt op het eerste gezicht nogal onschadelijk, maar zoals ooit het geval is, is de duivel in de details.
Download deze whitepaper om te leren:
Tussen de twee producten is het eerlijk om te zeggen dat aan elk type cloudlicenties dat nodig is, wordt voldaan door de softwaresuites van Wibu-Systems.
Het feit is dat bedrijven helemaal niet geven om de nitty-gritty details van licenties (Wibu-Systems is natuurlijk een voor de hand liggende uitzondering). ISV's willen software verkopen en hun klanten willen het gebruiken. Met behulp van de gebruiksvriendelijke verfijning van de codemeter-licentie Central en codemeter cloud van Wibu-Systems, is dit precies wat kan worden bereikt, waardoor u kunt doen wat u het beste doet.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ESET contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ESET websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eGuide Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van ESET