Skip to content Skip to footer

Alles bij elkaar brengen in de auto

Gepubliceerd door: Dell Technologies

De auto -industrie van vandaag is zeker niet tekort aan gegevens, het komt overal vandaan. Van windtunnels, productielijnen, de honderden sensoren in de generatie voertuigen van vandaag, en de noodzaak om deze gegevens te begrijpen en zinvolle (en in toenemende mate AI-aangedreven) inzichten te geven en de ontwikkeling van opwindende nieuwe applicaties en klantervaringen te versnellen, is een gegeven. Maar dat geldt ook voor de mogelijkheid om de kosten van het beheren van deze gegevens in evenwicht te brengen, de toegangsproblemen aan te pakken en de silo's af te breken.
Richt op het in evenwicht brengen van de eisen van zowel IT-infrastructuurteams als hun DevOps-tegenhangers, onderzoekt dit artikel de mogelijkheden om gegevens te heroverwegen over een enkel, bedrijfsbrede platform en de rol van opslag om het te laten gebeuren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Dell Technologies contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Dell Technologies websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Dell Technologies