Skip to content Skip to footer

Gegevensverliespreventie en digitale transformatie

Gepubliceerd door: F5

Het digitale tijdperk van vandaag heeft ongekende hoeveelheden gegevens opgeleverd. Veel van deze gegevens worden als gevoelig beschouwd, zoals persoonlijke informatie over klanten en werknemers, financiƫle gegevens en intellectueel eigendom dat bedrijven veilig moeten houden. Op een andere dag werd deze informatie op papier afgedrukt en vastgesteld in een gesloten bestandskast. Nu racen deze zeer waardevolle nullen en degenen van de ene plaats naar de andere, kwetsbaarder dan ooit.
De noodzaak om deze gegevens te beschermen is onbetwistbaar. Het is de levensader van een organisatie en het bevat informatie die de organisatie is toevertrouwd om veilig te blijven. Bepaalde soorten gegevens worden daarom gereguleerd en bedrijven worden geconfronteerd met stijve boetes om het verkeerd te maken. Het is niet verrassend dat gegevens ook waardevol zijn op het donkere net, waardoor maximaal vijf dollar wordt opgehaald voor een enkel creditcardnummer met adres - het type informatie dat veel databases in hoog volume opslaan. Om al deze redenen is het gevestigd geworden van organisaties om uitgebreide oplossingen voor gegevensverliespreventie (DLP) te implementeren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord F5 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. F5 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van F5