Skip to content Skip to footer

Een nieuwe klasse van geconvergeerde eindpuntplatforms voor een beter ras van IT SECOPS

Gepubliceerd door: Lacework

Tegenwoordig moet CIO's miljoenen dynamische, diverse en wereldwijd gedistribueerde eindpunten beheren en beveiligen die zich over cloud- en hybride netwerken bevinden. Deze eindpunten worden geconfronteerd met een groeiende golf van cybersecurity -aanvallen. Het wordt duidelijker dat het gebruik van Legacy Point -tools die zijn ontworpen om in kleine, statische omgevingen te werken, en falen in de hedendaagse eindpuntrealiteiten. Ontdek de nieuwste benadering van eindpuntbeveiliging en de oplossing die uniek is ontwikkeld om gegevens, tools en IT -bewerkingen en beveiligingsteams te convergeren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Lacework contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Lacework websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Lacework