Skip to content Skip to footer

Top negen criteria bij het selecteren van een EDR -oplossing voor eindpuntdetectie en respons (EDR)

Gepubliceerd door: Aruba

Eindpuntbeveiligingsoplossingen variĆ«ren van de originele antivirusoplossingen van weleer tot uitgebreide detectie- en respons (XDR) platforms die meerdere beveiligingsoplossingen samenbinden voor een beter ecosysteem. Naarmate de behoeften zich voordoen voor eindpuntbeveiligingsoplossingen, zullen leveranciers proberen hun oplossingen te laten overeenkomen met de verwachtingen van de kopers en analisten voorwaarden door hun berichten, maar niet op hun engineering. Deze checklist biedt negen criteria geĆÆnformeerde EDR -kopers overwegen bij het evalueren van een wijziging of aanvulling op hun eindpuntbeveiligingsstrategie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Aruba contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Aruba websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieƫn:, , , , , , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van Aruba