Skip to content Skip to footer

Bescherming tegen de perfecte storm

Gepubliceerd door: Aruba

Verbondenheid definieert ons leven als nooit tevoren. Met IoT-apparaten met internet die exponentieel vermenigvuldigen en 5G een revolutie beloven in connectiviteit, moeten ondernemingen en organisaties te maken hebben met de convergentie tussen het en OT-technologieën en de uitdagingen die zich kunnen voordoen.
Maar hoe meer verbonden organisaties worden, hoe meer ze zich openstellen voor digitale uitbuiting van cybercriminelen op een ongekende schaal. Onheilspellende stijgingen in DDoS-aanvallen, oost-west-infiltratie en staatsgebonden cybercriminaliteit creëren een donkerder, gevaarlijker landschap van bedreigingen.
Kunnen verbeterde connectiviteit en verhoogde cyber-risico combineren om een ​​perfecte storm te creëren? Deze whitepaper onderzoekt de bedreigingen van de nieuwste trends en hoe netwerkzichtbaarheid en beschermingstools kunnen helpen om uw organisatie en mensen veilig te houden.
Download nu om te leren hoe het netwerkzichtbaarheid uw organisatie veilig kan houden in een donkerderingslandschap.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Aruba contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Aruba websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Aruba