Skip to content Skip to footer

Hyperbewuste industriƫle voorzieningen ontwerpen

Gepubliceerd door: Barracuda

In de kern is het Internet of Things (IoT) een samensmelting van machines in de fysieke wereld, logische representaties van de fysische fenomenen die door die machines worden gehandeld (spanning, temperatuur, stroming, snelheid), contextuele gegevens gegenereerd door netwerken die de machines verbinden (Identiteit, locatie, gebruikte toepassingen) en zakelijke toepassingen die die gegevens analyseren, mijnen, delen, delen en reageren. In industriƫle IoT -systemen (IIOT) -systemen zijn de machines en applicaties afgestemd op fabrieken, procesoperaties, materiaalbehandeling, transport, hulpprogramma's en logistiek.
Oplossingen van Aruba en haar technologiepartners zijn van toepassing op een breed scala van verticale markten - chemisch en petrochemisch, voedsel en drank, logistiek, productie, farmaceutisch, nut, water en afvalwater. Download dit whitepaper nu om erachter te komen welke us -cases en partners worden besproken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Barracuda contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Barracuda websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 58 pagina's

Meer bronnen van Barracuda